• Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
Over de IMC

Over de IMC

In de jaren ‘90 werd bij S.L. Hofwijks, voorganger van Maranatha Ministries, het plan geboren om de International Leaders Conference (ILC) te organiseren.
Na de eerste bijeenkomst in 1996, is deze conferentie om de twee jaar georganiseerd tot aan 2002. Pastor Hofwijks besloot daarna de Conferentie in een andere opzet voort te zetten, zonder het doel uit het oog te verliezen. De eerste International Maranatha Conference (IMC) vond plaats in 2006. Tijdens de IMC komen sprekers uit alle delen van de wereld gedurende 2½ dag samen om leiders en gelovigen te onderwijzen en te zegenen. Het thema voor de IMC2016 is: THE CHURCH - DE GEMEENTE. Ook dit jaar zult u versterkt worden door het Woord van God en door krachtige Lofprijs en Aanbidding. Wij hopen u te ontmoeten tijdens de International Maranatha Conference 2016! De toegang is geheel vrij. De conferentie begint op Donderdagavond 17 maart, aanvang 19.30 uur. De conferentie wordt afgesloten op zaterdagavond om 19.00 uur.

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Albert Jacobs
Albert Jacobs
Founder & CEO
Tonya Garcia
Tonya Garcia
Account Manager
Linda Guthrie
Linda Guthrie
Business Development

Sprekers

De diensten

De hele dag genieten van de IMC

Middag Sessie

In de middag zullen over de dagen van de IMC diverse sprekers het Woord verkondigen. In de agenda kunt u bekijken wie er zal spreken.

Avond dienst

's Avonds zijn er diverse diensten waar voorgangers ons zullen bemoedigen met het Woord. Mocht u dus overdag niet aanwezig kunnen zijn dan is de avond een geschikt moment om een samenkomst te bezoeken.

Thuis via Live stream

De diensten zullen live worden uitgezonden via live stream. Mocht u dus niet in de gelegenheid zijn om naar het Maranatha gebouw te komen, dan kunt de diensten live meekijken via livestream.

Kom in de stemming met de Maranatha IMC playlist!